پژوهشگران میگویند قطعه قطعه کردن و بسته بندی میوهها تاثیری بر ویتامین سی و سایر آنتی اکسیدانهای آنها ندارد. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از دویس، محققان دانشگاه "کالیفرنیا" در این مطالعه تحقیقاتی را بر روی آناناس، انبه ، طالبی، هندوانه، توت فرنگی و کیوی خریداری شده از مراکز عمدهفروشی انجام دادند. این میوهها به آزمایشگاهی در دانشگاه کالیفرنیا واقع در دویس منتقل شدند. نیمی از هر نوع میوه قطعه قطعه شد و نیم دیگر بطور کامل و دست نخورده باقی ماند. سپس تمام میوهها در شرایط یکسان به مدت ۹روز در یخچال گذاشته شدند و بعد از آن از نظر ارزش غذایی آزمایش شدند. نتیجه آزمایشها نشان داد میزان ترکیبات آنتی اکسیدان میوههای قطعه قطعه شده تفاوت چندانی با میوههای کامل نداشت.در واقع میزان برخی آنتی اکسیدانها در انبه و هندوانه قطعه قطعه شده در اثر قرار گرفتن در معرض نور افزایش یافته بود. مشروح این مطالعه را میتوانید در مجله "& Food Chemistry
"Journal of Agriculturalبخوانید.