یک محقق و پژوهشگر کشاورزی با استفاده از انرژی هستهای موفق به تولید گونهای از گوجه فرنگی زرد رنگ شد. "محمود اصفیا" روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا درباره این محصول گفت: در این روش با ایجاد جهش ژنتیکی در گوجه فرنگی نوعی از این محصول با خاصیت ضد سرطانی و رنگی جدید تولید شده است. وی این روش را یکی از موارد استفاده از انرژی هستهای در فعالیتهای تحقیقاتی عنوان کرد و گفت: استفاده از انرژی هستهای در امور تحقیقاتی کاربردهای بسیار زیادی دارد. اصفیا که از سال ۱۳۵۱کارهای تحقیقاتی خود را در زمینه کشاورزی آغاز کرده است، از سه سال پیش تحقیقات خود را بخاطر شرایط آب و هوایی کیش به این جزیره منتقل کرده است. وی در نمایشگاه تولیدات و تجهیزات گلخانهای کیش در سال ۸۲مورد تقدیر قرار گرفته است.