همایش "علوم تغذیه و تکنولوژی موادغذایی" روز چهارشنبه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر برگزار شد. به گزارش خبرنگار ایرنا، در این همایش یک روزه از ۱۷مقاله ارسالی به دبیرخانه ۱۱مقاله انتخاب و توسط نویسندگان آن قرائت شد. مقالات قرائت شده در این همایش، غنیسازی موادغذایی، اثر آلودگی هوا بر گیاهان، بررسی کیفیت مالتسازی ارقام جو، اثر تغذیه در کیفیت فیلهماهی، مصرف میوه و سبزی، چای و فراموشی، نقش نتیریت سدیم در گوشت و کاربرد بسته بندی با آتمسفر کنترل شده در صنایع گوشت و شیلات هستند. همچنین در ادامه این همایش مقالات بررسی خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر منطقه آزادشهر، پیشنهاد تغذیهای برای دورههای مختلف زندگی، روشهای علمی استفاده از دی اکسیدکربن فوق بحرانی استخراج چربی ها، عصاره ادویهها و میوهها قرائت شد. این همایش با اهداف ضرورت معرفی روشهای نوین در فرآوری موادغذایی، بررسی روشهای کاهش ضایعات در فرآوری مواد غذایی، بررسی اثرات تغذیهای ترکیبات غذایی و نقش صنایع غذایی در بهبود فرهنگ تغذیهای جامعه برگزار شد. همایش "علوم تغذیه و تکنولوژی موادغذایی" از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر با همکاری دانشجویان و اساتید رشتههای موادغذایی و شیلات این دانشگاه برگزار شد.